Condicions

Condicions de compra online

El procediment de compra online dels serveis de l’Organisme Autònom de Patrimoni de Víctor Balaguer, estarà subjecte a les següents previsions:

Les entrades adquirides online no són reemborsables. No obstant això, en cas de no poder gaudir de la visita en el dia i hora seleccionats, es podrà modificar la reserva avisant al museu amb una antelació mínima de 24 hores abans de la visita. Per a contactar amb el museu podeu escriure un correu a espaifar@ipac.cat. 

 • El procés de compra online li permetrà definir el tipus de producte, quantitat i lloc de lliurament que desitgi.
 • El servei està reservat únicament i exclusivament a majors d’edat.
 • L’usuari tindrà dret a rebre aquells productes que hagi comprat dins dels terminis i condicions contractats, que estiguin disponibles en el moment de compra i subjectes a disponibilitat de l’Organisme Autònom de Patrimoni de Víctor Balaguer.
 • En el cas que no hi hagi finalitzat correctament el procés de compra, l’Organisme Autònom de Patrimoni de Víctor Balaguer, sempre que sigui possible, es posarà en contacte amb vostè per tal d’ajudar a finalitzar-la.
 • Només són vàlids els preus publicats al portal en el moment de la consulta o compra en línia. Els preus vàlids dels serveis oferts són els corresponents a la valor en euros (€). En cas que li sigui aplicable, li recomanem que revisi l’import real de la seva compra en la seva moneda en el moment previ a la compra a l’existir oscil·lacions en el canvi de divises al llarg de el temps.
 • L’Organisme Autònom de Patrimoni de Víctor Balaguer es reserva el dret de modificar aquestes tarifes sense previ avís.
 • En el moment de realitzar la compra cal presentar una targeta de crèdit, moment en què se li redirigirà a una passarel·la de pagament externa per a procedir al pagament de la compra. L’Organisme Autònom de Patrimoni de Víctor Balaguer no recollirà ni tractarà en cap moment les seves dades bancàries. La informació de la targeta de crèdit es comunica a les entitats bancàries a través d’un servidor segur i comunicacions segures. Aquesta informació té un tractament de seguretat i confidencialitat similar a el de les teves dades.
 • Un cop efectuada la compra es carregarà la totalitat de l’import en aquesta targeta de crèdit o Paypal, sent una compra no cancel·lable ni reemborsable, excepte que hi hagi un error o defecte en el servei/producte.
 • Un cop finalitzat el procés de compra rebrà un correu electrònic de confirmació de la mateixa. En aquest correu es detallarà el codi identificador de compra, incloent els detalls de la mateixa.
 • Les entrades adquirides estan subjectes a l’hora d’inici de la visita al museu. El client té l’obligació d’arribar al museu amb l’antelació suficient per poder realitzar l’accés a l’hora marcada en l’entrada. El museu no garanteix la possibilitat d’accedir a la visita passada l’hora d’inici, especialment en les activitats realitzades fora de l’horari d’obertura general al públic.
 • Els impostos i taxes aplicables seran les vigents a Espanya en el moment del pagament o de la prestació de servei.