Condicions

Condicions de compra online

El procediment de compra online dels serveis de l’Institut Municipal de Patrimoni Cultural estarà subjecte a les següents previsions:

Les entrades adquirides online no són reemborsables. No obstant això, en cas de no poder gaudir de la visita o activitat en el dia i hora seleccionats, es podrà modificar la reserva avisant al museu amb una antelació mínima de 24 hores abans de la visita o activitat, sempre que aquesta tingui altres dates de realització. Per a contactar amb el museu podeu escriure un correu a espaifar@ipac.cat

 • El procés de compra online us permetrà definir el tipus de producte, quantitat i lloc de lliurament que desitgeu.
 • El servei està reservat exclusivament a majors d’edat.
 • L’usuari tindrà dret a rebre aquells productes que hagi comprat dins dels terminis i condicions contractats, que estiguin disponibles en el moment de compra i subjectes a disponibilitat de l’Institut Municipal de Patrimoni Cultural.
 • En el cas que no hi hagueu finalitzat correctament el procés de compra, l’Institut Municipal de Patrimoni Cultural, sempre que sigui possible, es posarà en contacte amb vostès per tal d’ajudar-vos a finalitzar-la.
 • Només són vàlids els preus publicats al portal en el moment de la consulta o compra en línia. Els preus vàlids dels serveis oferts són els corresponents al valor en euros (€). En cas que us sigui aplicable, us recomanem que reviseu l’import real de la compra en la vostra moneda en el moment previ a la compra, en poder existir oscil·lacions en el canvi de divises al llarg del temps.
 • L’Institut Municipal de Patrimoni Cultural es reserva el dret de modificar aquestes tarifes sense previ avís.
 • En el moment de fer la compra cal presentar una targeta de crèdit, moment en què se us redirigirà a una passarel·la de pagament externa per a procedir al pagament de la compra. L’Institut Municipal de Patrimoni Cultural no recollirà ni tractarà en cap moment les vostres dades bancàries. La informació de la targeta de crèdit es comunica a les entitats bancàries a través d’un servidor segur i comunicacions segures. Aquesta informació té un tractament de seguretat i confidencialitat.
 • Un cop efectuada la compra es carregarà la totalitat de l’import en aquesta targeta de crèdit o Paypal, sent una compra no cancel·lable ni reemborsable, excepte que hi hagi un error o defecte en el servei/producte.
 • Un cop finalitzat el procés de compra rebreu un correu electrònic de confirmació d’aquesta. En aquest correu es detallarà el codi identificador de compra, incloent-hi els detalls d’aquesta.
 • Les entrades adquirides estan subjectes a l’hora d’inici de la visita o activitat. El client té l’obligació d’arribar al museu amb l’antelació suficient per poder realitzar l’accés a l’hora marcada en l’entrada. El museu no garanteix la possibilitat d’accedir al recinte passada l’hora d’inici, tant per a les visites comentades com per a la resta d’activitats, especialment en les realitzades fora de l’horari d’obertura general al públic.
 • Els impostos i taxes aplicables seran les vigents a Espanya en el moment del pagament o de la prestació de servei.