Educació

Us convidem a descobrir les possibilitats educatives que ofereix el patrimoni mariner

Argonautes és un programa d'ajuts per a sortides escolars al patrimoni cultural, impulsat per l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, i al qual l'Espai Far hi està adherit.

Es tracta d'un projecte pioner, en l'àmbit de la inclusió social en relació a l'accessibilitat als museus i altres equipaments culturals, adreçat a centres educatius catalogats de complexitat màxima pel Departament d'Educació.

CONCURS ESCOLAR "EL MÓN DEL MAR”

Des de l'any 2018, aquesta iniciativa escolar promou la sensibilització dels infants i les escoles envers el món marítim, buscant copsar la seva mirada respecte al mar.
El concurs escolar "El món del mar" va ser creat al 2018 en el marc del Premi Roig Toqués, amb el propòsit d'implicar a les escoles del municipi i al Centre de Recursos Pedagògics del Garraf.
El jurat del concurs està format per familiars d'en Francesc Roig Toqués, representants del Centre de Recursos Pedagògics del Garraf (CRP) i representants de l'Espai Far de Vilanova i la Geltrú.

Més informació aquí.